Poppenkast

Georganiseerd complotdenken in Vlaanderen

Belforters fleuren Zwarte Mars op met complotpropaganda. Binnenkort ook op uw manifestatie?

with 5 comments

Of het nu om een arme Palestijn gaat of om Els Clottemans, de complotdenkers van de Belfort-group zullen altijd een boon hebben voor de underdog. Herkenning is de sleutel in dit cognitieve proces, want collectief zijn onze Belforters natuurlijk zelf de ultieme underdog van deze tijd, die Wakkere Burgers met een Razendsnelle Internetverbinding en een Betreurenswaardige Zee van Vrije Tijd, ja die Nobele Slachtoffers van het Alomvattende Chemtrail Complot der Buitenaardse Illuminati-Banksters, Vergiftigd, Gemarteld en GeHAARPt door de Brutale Bilderberg-Beulen! Door een troosteloze hel gaan ze!!!

Maar wat is het toch vooral een wansmakelijk allegaartje van mediageile opportunisten. Deze keer vonden de opdringerige Belfort-broeders van WAC Belgium er niets beter op dan de zgn. “Zwarte Mars” — een manifestatie georganiseerd door familie en sympathisanten van de voor de parachutemoord veroordeelde Els Clottemans — te gaan misbruiken voor hun eigen propagandistische doeleinden. Van een misplaatste grap gesproken!

Op de afbeelding in bijlage zien we enkele leden van de Belfort-jugend aan het stationsbuffet van Hasselt, heldhaftig zwaaiend met een leuk truther-spandoek. Die zwarte en gele ballonnen voor Els? Oei, die waren ze thuis vergeten. Of de pubers in kwestie zich van de Belfort-leiding ook effectief achter het motto van de Zwarte Mars mochten scharen (“Geen bewijs, geen schuld”) valt trouwens hard te betwijfelen: Belforters, WACko’s en andere complotsnuiters wijzen al bijna een decennium lang met het beschuldigende vingertje, zonder ook maar een splinter bewijs te kunnen leveren.

Marc Vg, Belfort-adept en leider van THC WAC Belgium, windt er in zijn zelfgemaakt stukje complotporno trouwens geen doekjes om: Clottemans én Van Doren zijn slachtoffers van een heuse samenzwering, en Marc waarschuwt ook: YOU COULD BE NEXT! Anonieme bronnen binnen de Belfort-group hebben inmiddels bevestigd dat in het tempelgedeelte van het CIA-HQ te Evergem de beeltenissen van Clottemans en Van Doren in de galerij met bekende slachtoffers van de zionistische Illuminati-reptielen (Michael Jackson, John F. Kennedy, John Lennon, Nonkel Bob en vele anderen) werden bijgezet.

Maar genoeg gelachen: met deze wansmakelijke Belfort-performance overschreden onze zweverige vrienden opnieuw de grenzen van het fatsoen, om eens te meer het uitgestrekte en psychedelische domein van de waanzin te betreden. Neen, even serieus: waren wij familie van Clottemans, dan hadden we die sociaal gestoorde vendelzwaaiertjes een stevig pak voor hun broek gegeven, en stante pede op de eerstvolgende trein terug naar huis gezet.

Quote

Ik hoop dat het regent , hagelt , sneeuwt en jullie weggespoeld worden. Shit zielige mensen.. Zoek een leven en laat het gerecht zijn werk doen. Jullie doen precies ofdat jullie alles beter weten, terwijl 3/4 van jullie ook nog eens laag geschoold zijn. Ik durf te wedden dat niet één persoon die hieraan meedoet, het proces binnen de rechtzaal gevolgd heeft, enkel via de media. Gaan jullie dit laten staan of verwijderen ? laag gevallen pipo’s.anonieme YouTube reaguurder

5 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

 1. geeeeuuwwww…

  tuftuf

  1 februari 2011 at 14:32

 2. Misschien had Chemtrail Peterke nog met een bakfiets kunnen meerijden? “Magische Tentpalen te kóóóóóp! Koop hier uw Magische Tentpalen! Komt maar ne keer zien madammeke, voor u is ’t speciale korting!”

  Jammer dat het leger praktisch nooit meer speelt met vliegtuigjes, anders was er misschien eentje overgevlogen en zag je alle Belfortertjes groot en klein wegstuiven! Want het leger, die sproeien natuurlijk government approved mind controlling fluids…en dan lopen ze Hasselt station binnen om te schuilen…en dan…OH NEE! Een affiche van de vaccinatiecampagne tegen baarmoederhalskanker! KRIJS! Daar is natuurlijk een camera in verstopt en en en… die conducteur praat in een telegrafisch apparaat! Waarschijnlijk ontvangt hij z’n marsorders rechtstreeks vanuit de geillumineerde Bilderberg souvernirwinkel!!

  Davy Sprotsj

  2 februari 2011 at 15:59

 3. Jullie durven iets schrijven ze

  Maurintius

  2 februari 2011 at 19:14

 4. Bedoel je met dwaze dingen te durven schrijven niet eerder deze flauwekul?

  http://belfort-group.eu/ (dat is de naar het Nederlands vertaalde versie van http://www.davidicke.com)

  http://www.ama-vita.com/index.php?lang=bn&id=68

  http://www.vaccinatieschade.be/infoa.html

  http://www.lightmiracles.eu/

  http://www.thereconnection-healing.be/

  http://www.amivrihomeo.be/

  http://www.terugnaardesterren.com/2012.html

  Het internet: “Waar idioten en kwakzalvers thuis zijn!”

  Davy Sprotsj

  3 februari 2011 at 09:56

 5. GGGGGGGGGGEEEEEEEEEEEEEEEUUUUUUUUUUUUUUUUUUUWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW 😀

  tuftuf

  7 februari 2011 at 09:05


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: